BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-02-2006, 01:31 AM   #1 (permalink)
New Member
 
tripletdad's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Northport, NY
Model: 7250
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Very strange: adding "To" and "Cc" to every reply

Please Login to Remove!

I just activated my 7130e with my exchange server, and everything synched perfectly.

The only "glitch" is that when ever I "reply" to an email, not only does the new email have the original sender's email as the "To" address (as expected) but it also has my wife's cousin's email address as a 2nd "To" and also a "Cc" address!

It's the strangest thing!

Is there some setting on the device itself that I may have accidentally hit that would cause this?

Might it be something on the server side?

How do you suggest I correct this?

It's very annoying to have to delete the two fields each time I try to reply to an email...
Offline  
Old 02-02-2006, 07:54 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2005
Model: 8800
Carrier: cingular
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

this is normal with the 4.1. version. the black cc are not sent.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.