BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   General BlackBerry Discussion (http://www.blackberryforums.com/general-blackberry-discussion/)
-   -   RIM Servers always down? (http://www.blackberryforums.com/general-blackberry-discussion/255209-rim-servers-always-down.html)

smoothadmin 11-07-2011 09:15 AM

RIM Servers always down?
 
I don't get why it takes more than a week to do maintanence on RIM's servers?

I wonder if the hit they are taking is affecting their ability to provide their service?

I still have not been able to download the latest firmware for my 9860 for the past week as the connection times out or I get a RIM server down for maintanence error.

NJBlackBerry 11-07-2011 09:24 AM

Re: RIM Servers always down?
 
Really.. I just now downloaded both 7.0.0.296 (Vodafone) and 7.0.0.353 (Chunghwa) for the 9860. Took about 5 minutes each.

NJBlackBerry 11-07-2011 11:21 AM

Re: RIM Servers always down?
 
OP - any luck downloading the OS?

JSanders 11-07-2011 03:16 PM

Re: RIM Servers always down?
 
I've probably downloaded 7-8 different OS files in the past 10 days, 2 in the past three days... all from RIM servers. No issues.

tsac 11-07-2011 07:55 PM

Re: RIM Servers always down?
 
The OP may have a local carrier issue and nothing to do with RIM. I would call the carrier to see if they have issues....if they admit it.

doIlikeMyBB 11-17-2011 03:43 PM

Re: RIM Servers always down?
 
Can't explain why but I was having huge pains trying to download 474 for my 9860 with IE9. Speeds were 50 KB/s and it would knock out after 100 MB or so. Tried about 10 times.

Switched over to Chrome and it downloaded first try at 1 MB/s.

Maybe it's time to switch permanently.

ZombieBerry 11-18-2011 03:45 PM

Re: RIM Servers always down?
 
IE is reserved for the kids who ate paste in school. FF or Chrome

Dubdub 11-18-2011 04:25 PM

Re: RIM Servers always down?
 
Quote:

Originally Posted by doIlikeMyBB (Post 1755561)
Can't explain why but I was having huge pains trying to download 474 for my 9860 with IE9. Speeds were 50 KB/s and it would knock out after 100 MB or so. Tried about 10 times.

Switched over to Chrome and it downloaded first try at 1 MB/s.

Maybe it's time to switch permanently.

Probably has more to do with the connection than the browser.


All times are GMT -5. The time now is 08:46 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.