BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-14-2011, 04:49 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2011
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: EDGE
Posts: 5
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Smile Can not do the BB activation at BESE 5.0.3.41 with Exchange 2010 SP1 Hosting

Please Login to Remove!

Hi All,

My environment is "BESE 5.0.3.41" with "Exchange 2010 SP1 Hosting mode", I can add user in the BB Administration then login BB Web Desktop Manager successful, but when I connect the handheld with my PC it appear "The BlackBerry Web Desktop Manager is unable to complete this action. Please contact your administrator for more information" and the "Email Settings" "Backup and Restore" column are unavailable. also I found following error in the BB Server MAGT logs:

[25117] (12/14 16:09:34.035):{0x1150} LDAP: ldap_bind_s error = 0x00000051
[35035] (12/14 16:09:34.035):{0x1150} LDAP: Delete 0x00310c84
[20000] (12/14 16:09:34.035):{0x1150} RIM_HrResolveProxysFromDN - ResolveProxyAddressesLDAP failed from -2146762751


[30000] (12/14 16:09:34.035):{0x1150} SCS::PreResolveAddresses Failed with the error 0x800b0001
[30053] (12/14 16:09:34.035):{0x1150} Retry start for user: /o=vitcorporate/ou=Exchange Administrative Group (FYDIBOHF23SPDLT)/cn=Recipients/cn=test e
[30041] (12/14 16:09:34.035):{0x1150} Starting handheld for test e
[40704] (12/14 16:09:34.035):{0x1150} MAPIMailbox::MAPIMailbox ServerDN=/o=vitcorporate/ou=Exchange Administrative Group (FYDIBOHF23SPDLT)/cn=Configuration/cn=Servers/cn=exchange.vitcorporate.com/cn=Microsoft Private MDB, MailboxDN=/o=vitcorporate/ou=Exchange Administrative Group (FYDIBOHF23SPDLT)/cn=Recipients/cn=test e
[25117] (12/14 16:09:38.152):{0x1150} LDAP: ldap_bind_s error = 0x00000051
[35035] (12/14 16:09:38.152):{0x1150} LDAP: Delete 0x00310c84
[30542] (12/14 16:09:38.152):{0x1150} MAPIMailbox::MAPIMailbox - HRGetMailboxDNFromLegacyDN[1] failed for DisplayName='test e', giving up
[20097] (12/14 16:09:38.153):{0x1150} { } MAPIMailbox::~MAPIMailbox - Exception handled
[20154] (12/14 16:09:38.153):{0x1150} User test e not started
[50079] (12/14 16:09:38.153):{0x1150} 1 user(s) failed to initialize

It seems some problem with the LDAP(AD) there? The BES Admin account already have all the permission...

Any help is much appreciated. Thanks for your time.

Thanks,
Leon

Last edited by liuyangvvv : 12-14-2011 at 04:56 AM.
Offline  
Old 12-14-2011, 07:17 AM   #2 (permalink)
Spam Reporter
 
dc/dc's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: IAD
Model: 6230
Carrier: Voicestream
Posts: 14,530
Post Thanks: 220
Thanked 345 Times in 311 Posts
Default Re: Can not do the BB activation at BESE 5.0.3.41 with Exchange 2010 SP1 Hosting

Look in the BES Admin Corner section of this forum.
__________________
I h8 txtspk.
Offline  
The Following User Says Thank You to dc/dc For This Useful Post:
liuyangvvv (12-15-2011)
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads for: Can not do the BB activation at BESE 5.0.3.41 with Exchange 2010 SP1 Hosting
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Exchange 2010 SP1 Rollup 3 and BlackBerrys sending duplicate messages MisterGriffiths BES Admin Corner 2 03-17-2011 10:50 AM
Calendar Entries Stuck in 'Calendar - All' Database manuelw General BlackBerry Discussion 4 04-03-2010 01:23 PM
Slow User Activation/Synchronization of BB Device and Missing E-mails on BB Device paulblackberry BES Admin Corner 6 03-19-2009 11:39 AM





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.