BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-04-2006, 01:07 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2005
Location: Texas
Model: 9670
Carrier: Sprint
Posts: 84
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Can not forward cc'd email

Please Login to Remove!

Is theresome reason that I can not forward an email that I was cc'd on. I get the forward menu, select someone from address book, but do not get a "send" button. I do get a MMS option. Whats the difference???????
Offline  
Old 02-04-2006, 03:06 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
rcbjr's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: North Texas
Model: 8700
Posts: 1,366
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Does this situation occur with all Contacts in your address book or just specific contacts? It almost looks like the BB is not reading the email address in the contact and therefore wants to send it as an MMS. Can you send a new email the contact that this occurs on ?

Hope this helps.
Rcbjr
Offline  
Old 02-04-2006, 03:41 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2005
Location: Texas
Model: 9670
Carrier: Sprint
Posts: 84
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It happens with all contacts. It can be sent as a MMS Message which is not acceptable. It only occurs with messages I was CC'd on.
Offline  
Old 02-04-2006, 04:05 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
rcbjr's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: North Texas
Model: 8700
Posts: 1,366
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I assume you have tried the standard trouble shooting tricks, resending services books, cold reboot and reloading the OS. Are you on BES or BIS/BWC?

Rcbjr
Offline  
Old 02-04-2006, 05:05 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2005
Location: Texas
Model: 9670
Carrier: Sprint
Posts: 84
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am on BIS. I tried the cold boot and service books. Have not tried to reload OS
Offline  
Old 02-04-2006, 06:51 PM   #6 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
rcbjr's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: North Texas
Model: 8700
Posts: 1,366
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Cant think of anything else. Maybe someone else has abetter answer.

Sorry,
Rcbjr
Offline  
Old 02-04-2006, 07:03 PM   #7 (permalink)
BBF Veteran
 
coreyg510's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lost in Translation
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 3,190
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Could be a OS glitch. You could try backing everthing up and then reloading the OS. Thats my best guess.
__________________
He's Back....and better than ever!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.