BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-06-2006, 12:20 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Washington DC
Model: 8703e
Carrier: Verizon
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Cingular BIS - OWA Send/Reply Problems

Please Login to Remove!

I use Cingular BIS service to access my work email via OWA. I also use BIS to access my personal Comcast email.

I have no problems receiving email from anyone. The problem that I am having is that I cannot send or reply to anyone on my work domain. I can send or reply to any other domain (Comcast, Yahoo, Gmail, etc...) without any problems.

This was working just fine up until about 5 days ago. I have deleted/added the account from BIS, deleted/resent the service books, changed my from/reply to address, power cycled my BB, and re-registered the host routing tables several times.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks!!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Bakery Cupcakes waitress server waiter waist apron 3 pockets
$13.0
Bakery Cupcakes waitress server waiter waist apron 3 pockets pictureSilicon Graphics (1P)50000985-01 Terminal Server T112968
$89.99
Silicon Graphics (1P)50000985-01 Terminal Server T112968 pictureDigi (1P)50001196-01 EtherLite-16-1.0 Terminal Server T112967
$99.99
Digi (1P)50001196-01 EtherLite-16-1.0 Terminal Server T112967 pictureH.S. NHS1001 Tortilla Server, Jalapeno New
$20.99
H.S. NHS1001 Tortilla Server, Jalapeno New pictureBlack Heart Valentine server waitress waist apron 3 pocket restaurant cafe
$10.89
Black Heart Valentine server waitress waist apron 3 pocket restaurant cafe picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.