BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-08-2006, 04:16 PM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
kitmoni's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Ponte Vedra Beach, FL
Model: 8130
PIN: >Options>Status
Carrier: Sprint
Posts: 296
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Google stole my browser

Please Login to Remove!

I downloaded Google Local Mobile on my 7250 (Sprint). Never could quite get it to work (kept getting the error message discussed elsewhere). But I noticed that my browser was no longer available. So I deleted the Google Local app, and my browser still hasn't reapeared. Will it come back when I sync next?
__________________
Kitmoni
Verizon 8703e
Offline  
Old 02-08-2006, 05:31 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
blkberryboy's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Dearborn, MI
Model: Repl.
Carrier: Cingular/ATT
Posts: 1,146
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Try and unhide all icons, I would try and start there. It may have just been hidden. If not try having your service books resent to the handheld, perhaps something got botched in the download. Eirther way you will be able to get it back.
__________________
JASON
iTurned to the darkside.
Offline  
Old 02-08-2006, 10:11 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2006
Location: LONG BEACH, CA
Model: 8350i
Carrier: ATT & Nextel
Posts: 195
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by blkberryboy
Try and unhide all icons, I would try and start there. It may have just been hidden. If not try having your service books resent to the handheld, perhaps something got botched in the download. Eirther way you will be able to get it back.
__________________
AL@N

7520.8700c.8310.8350i
Offline  
Old 02-14-2006, 10:45 AM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
kitmoni's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Ponte Vedra Beach, FL
Model: 8130
PIN: >Options>Status
Carrier: Sprint
Posts: 296
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by blkberryboy
Try and unhide all icons, I would try and start there. It may have just been hidden. If not try having your service books resent to the handheld, perhaps something got botched in the download. Eirther way you will be able to get it back.
Update, I've done as you suggested (I checked hidden originally), and gone to the Sprint BIS site to resend my service book. It still has not reappeared. I'm baffled at this point. I'm also on a corporate BES with a pretty tight security policy (won't let me install any applications). Any other suggestions??
__________________
Kitmoni
Verizon 8703e
Offline  
Old 02-14-2006, 11:12 AM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2006
Location: LONG BEACH, CA
Model: 8350i
Carrier: ATT & Nextel
Posts: 195
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default HRT editor

Quote:
Originally Posted by kitmoni
Update, I've done as you suggested (I checked hidden originally), and gone to the Sprint BIS site to resend my service book. It still has not reappeared. I'm baffled at this point. I'm also on a corporate BES with a pretty tight security policy (won't let me install any applications). Any other suggestions??
Wrench > Advanced Options > Host Routing Table > Trackwheel Click > Register Now

Try that...
__________________
AL@N

7520.8700c.8310.8350i
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.