BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-27-2006, 07:10 PM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jan 2006
Location: RI
Model: 8310
Carrier: AT&T
Posts: 204
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default fed up!!!!!!!!!!!

Please Login to Remove!

O.K. I have almost had it with this issue. Is anyone else in the same boat? every so often when I am waiting for a call I'll look down and see my 7130e re-booting, when it stops, I have a voice mail. It has happened about 7-10 times now. It seems to reboot when I get a call. Is it jus me? I have had this hapen like I said about 7-10 times.
Offline  
Old 02-28-2006, 12:57 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
mrchun's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Austin, TX
Model: Storm
Carrier: Verizon
Posts: 22
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've never seen this problem on my 7130e. The only 'rebooting' issue I've ever experienced is when I disconnect my BT headset before turning Bluetooth off on the phone. Same goes if I walk out of range of my phone with Bluetooth engaged... the 7130 will reboot. I've learned to turn BT off on the Blackberry first, then the headset. I don't know what could possibly be causing yours to reboot for no apparent reason.
__________________
VZW 9530t
Offline  
Old 02-28-2006, 12:29 PM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
kurichan's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: San Diego
Model: 9630
OS: 5.0.0.591
Carrier: Verizon BIS / BES
Posts: 696
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I suggest a search. I recall seeing lots of complaints about 71XX devices rebooting when a call comes in.
__________________
9630 #4 < 9630 #3 < 9630 #2 < 9630 < 9530 (returned) < 8703 < 7250
Offline  
Old 02-28-2006, 11:14 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2005
Model: 7800
Carrier: Cingular
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8700/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

I used to have this problem with the old 7200 series but never with the 7100 series. I would say you have a defective blackberry. Get it replaced under warranty.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.