BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-28-2006, 05:44 PM   #1 (permalink)
kcl
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2005
Model: 8800
Carrier: T-Mobile
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Enterprise Activation Running Twice

Please Login to Remove!

MS Exchange
Upgrade from 3.6 to 4.0 BES

The upgrade goes well, the Enterprise activation runs, and then you get the activation complete message.

When you plug the device into your pc, create a new encryption key, the enterprise activation takes off again.

Any ideas, please help.
Offline  
Old 02-28-2006, 06:01 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2005
Model: 8830
Carrier: Verizon
Posts: 108
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Did you upgrade the Desktop Manager as well?
Offline  
Old 02-28-2006, 06:24 PM   #3 (permalink)
kcl
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2005
Model: 8800
Carrier: T-Mobile
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes the Desktop Manager is 4.1
Offline  
Old 03-01-2006, 06:38 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
mayor111's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: PA
Model: 7105T
Posts: 151
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Im guessing here but maybe your Desktop Manager is detecting your BB as a new device, since it was just upgraded to a newer version, and its running EA again as if it was the first time.

Running EA again is not a bad thing - I did it to one of my users who tried to install an non business application on his and it lost all his settings.

I hope this helps!

Mayor111
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.