BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-11-2006, 05:09 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2006
Model: 7290
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Mail Connector Not Working

Please Login to Remove!

Hi,

Back again.

I set up a mail connector to work with my MS Outlook and earlier on today it was working fine, it just seems to have stopped forwarding them on now, any thoughts or suggestions as to what might have happened?

I am using t-mobile instant e-mail with their mail connector.

Many thanks.

Damian.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Dell PowerEdge 2550 Server Blade - G9
$29.99
Dell PowerEdge 2550 Server Blade - G9 pictureDell PowerVault 112T Rackmount Server Computer Storage
$52.99
Dell PowerVault 112T Rackmount Server Computer Storage pictureDell PowerEdge 2850 Server Blade - B20
$24.99
Dell PowerEdge 2850 Server Blade - B20 pictureDell PowerEdge R805 Server Blade - G13
$98.99
Dell PowerEdge R805 Server Blade - G13 pictureDigi MIL-3100FTX FastPort 10/100 Mb/s Print Server
$38.88
Digi MIL-3100FTX FastPort 10/100 Mb/s Print Server picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.