BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   General BlackBerry Discussion (http://www.blackberryforums.com/general-blackberry-discussion/)
-   -   Anyone having problems with Cingular's BIS? (http://www.blackberryforums.com/general-blackberry-discussion/28608-anyone-having-problems-cingulars-bis.html)

ndirish2001 03-12-2006 11:31 PM

Anyone having problems with Cingular's BIS?
 
I stopped being able to send or receive emails through BIS earlier today. BES has worked normally throughout. My emails are delivered to my BIS account (since I can see them online), but they're simply not delivered to my BB. I've tried resending the service books, but to no avail.

Am I alone here?

teskew 03-13-2006 12:01 AM

I have Cingular BIS, but I haven't noticed any problems....

asfberg 03-13-2006 01:21 AM

you're not alone - i've had nothing since 8pm sunday (that's why i logged in here - to see if i was alone)

jojitsu 03-13-2006 05:28 AM

I am on Nextel BIS. I haven't got anything since 9 pm on Sunday night.

mriff 03-13-2006 06:19 AM

My BES mail is coming through. My BIS mail is not. Since last night. My BIS mail is forwarded from comcast. I sent several email from my comcast address last night and nothing so far. [I just upgraded to the Bharti OS last night so I was hoping that didn't cause this.]

dc/dc 03-13-2006 06:50 AM

I'm not getting any on T-Mobile. I can't even log into the BIS site.

dc/dc 03-13-2006 07:20 AM

This is too weird. I called T-Mo PDA support, got an Engrish speaker. I'd already done all the usual troubleshooting stuff, but she asked me to pull my battery again, which I did. All at once, I got a bunch of PIN messages, and all my e-mail came through.

<shrug>

whsbuss 03-13-2006 07:24 AM

Its happening on Verizon as well. I got two message this morning. However I missed two (they are in the inbox on their BIS). Its gotta be something at the RIM NOC since its affecting all the carriers.

dc/dc 03-13-2006 07:31 AM

Yeah, I still can't even log into the BIS page on T-Mobile's website (but I can from my BB?).

justin.culp 03-13-2006 08:50 AM

Can't log into Cingulars......what the deuce?

whsbuss 03-13-2006 08:58 AM

Quote:

Originally Posted by justin.culp
Can't log into Cingulars......what the deuce?

Seems all carrier BIS access is shut down. Can't get to Verizon.

mriff 03-13-2006 09:29 AM

I can get to my Cingular BIS. What is very weird is that I can send an email and it goes to the bb but without the attachment!

KonTiki 03-13-2006 09:57 AM

Quote:

Originally Posted by whsbuss
Seems all carrier BIS access is shut down. Can't get to Verizon.

I just got into Verizon with no problem and everything is functioning well there.

Seattle18 03-13-2006 10:04 AM

I can't get in to Cingular's BIS either - maybe they are UPDATING it! Hopefully...

whsbuss 03-13-2006 10:07 AM

Quote:

Originally Posted by KonTiki
I just got into Verizon with no problem and everything is functioning well there.

It was down for almost 2 hours even though some emails were getting delivered to the device. However, there are now delays. An email forwarded at 9:31 today was delivered at 11:01 to my BB. The BIS shows an 11:01 timestamp in the inbox.

This started yesterday morning for a few hours then was fine the rest of the day on Verizon.

ramz 03-13-2006 10:10 AM

I am using cingular and was able to log in. Have been able to receive email to bb using BIS.

BBRaffey 03-13-2006 11:01 AM

I am on Cingular using BIS and have had no problems all morning.

coreyg510 03-13-2006 11:10 AM

Got my mail. Ya'll are crazies.

rockydock7080 03-13-2006 01:10 PM

My Cingular email has been down all day, messages can be seen in inbox when logged on to BIS account, none are delivered to my BB. Intermitent error messages when logging onto Cingular BIS account.

FightingDevil 03-13-2006 01:35 PM

T-Mobile rep (english speaking) just told me that they've finally noticed a problem and are 'researching'. Emails sent via gmail that I've gotten are delayed, other POP's---not sure.

I couldn't even login to my T-Mobile on Sunday...said I never registered. Went ahead and re-registered and don't see a BIS link, just regular email....


All times are GMT -5. The time now is 07:38 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.