BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-15-2006, 11:39 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2004
Model: dash
Carrier: tmobile
Posts: 183
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Tmobile Blackberry Network Down?

Please Login to Remove!

Anyone using a blackberry on Tmobile and having connection problems? I can't get the device to connect to the blackberry.net apn this morning. Anyone else having a similar problem?
Offline  
Old 04-15-2006, 11:48 AM   #2 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: iPh6
Carrier: AT&T
Posts: 27,816
Post Thanks: 33
Thanked 442 Times in 382 Posts
Default

Is your e-mail working or is this an application/Internet access issue?

No T-Mobile problems here.
Offline  
Old 04-15-2006, 01:50 PM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Apr 2006
Model: 7105t
Posts: 981
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I couldn't send or receive PIN messages or emails last night
Offline  
Old 04-15-2006, 01:57 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
ntjones's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: San Diego
Model: 8310
Carrier: ATT
Posts: 73
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had a problem yesterday for the first time in over year with my 7100T. No connection to the network at all. I called support, who were very pleasant and helpful btw, and they had me remove the battery and sim card for a few seconds, and then reinsert. That fixed it for me.
She did ask me the last time I did that, and I said that I don't believe I ever had. She said that you should do that every so often, and it will reconnect you to the tower or some such thing (forget the exact lingo). Supposed to help with dropped calls and what-not. Didn't seem to make much difference for me, but it did fix the issue!
__________________
-Nate
Offline  
Old 04-15-2006, 02:25 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
ntjones's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: San Diego
Model: 8310
Carrier: ATT
Posts: 73
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Intriguing. Right after I write that, I notice on my BB that I'm not getting emails now. Text messaging is working though. I'm assuming its our BES, but dunno for sure. Sounds like its not TMO-wide though, since it sounds like some of you are doing ok.

I think my 7100 knows its EoL is sometime next week!
__________________
-Nate

Last edited by ntjones : 04-15-2006 at 02:27 PM.
Offline  
Old 04-15-2006, 03:19 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2006
Model: 7920
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default something isn't right..

that's for sure. my BB has been flaky since 11am yesterday. Lots of searching for the network and somewhat long periods of down time.
Offline  
Old 04-15-2006, 05:59 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2005
Location: Rhode Island
Model: 8820
Carrier: T-Mobile
Posts: 107
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

same here...no e-mails after around 11am
Offline  
Old 04-15-2006, 06:06 PM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
ollywompus's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Seattle
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 96
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry7100/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Everything working fine here, though I'm only 20 miles from tmo hq lol. Also not on a bes but bis here.

-olly
__________________
http://tumblolly.tumblr.com/
----------------------
GTalk: ollysk2
YIM: seattleolly
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.