BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-30-2006, 09:37 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2006
Model: WM5
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BES 4.0 and OTA Activation errors

Please Login to Remove!

8 out of 10 studies prove it, I'm an idiot

I found this, but, the link to blackberry tech forums doesn't work...

http blackberryforums com/archive/index.php/t-12636.html

I'm having the same issues.. except, I've done a complete wipe of my handhelds (I have 4 that I can't activate properly OTA) Local activation isn't an option.

I have 12 other 7290's that work fine, and were activated OTA when the BES server was built... It's been a year since, and now I'm trying to add more phones.

Any input would be great.

Exchange 2k3 SP2
Enterprise Server 2003
BES 4.0

Last edited by CJ00TA : 04-30-2006 at 09:44 PM.
Offline  
Old 05-01-2006, 10:09 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2006
Model: WM5
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please?
Offline  
Old 05-02-2006, 04:08 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2005
Location: Toronto
Model: 9000
Carrier: Rogers
Posts: 86
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ensure no pending messages when you activate an existing BES user. It caused me no end of grief before I figured it out.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.