BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-09-2006, 09:17 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2006
Model: 8800
Carrier: Vodafone
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Pre-Polulated messages are not linked in state-DB

Please Login to Remove!

Hi there,

ALL pre-polulated messages on a 8700 Handheld are not listed in the users state-DB. This is for all users on a BES 4.0.4 HF2 on Domino 5.0.6a.

The result: No attachment can be viewed.

All new messages are OK (incl. attachments)

Any ideas ?

Cheers,
Patrick
Offline  
Old 05-09-2006, 09:52 AM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
jibi's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Jibi's Secret Place
Model: 8900
OS: 4.6.1.174
Carrier: AT&T
Posts: 11,310
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

hmm. not sure if attachments would be sent, but there is an option on the BES to specify whether to send headers only or the message itself - default is headers only.
__________________
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and is widely regarded as a bad move.
Offline  
Old 05-09-2006, 09:59 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2006
Model: 8800
Carrier: Vodafone
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default "Get more ..."

Yes, but you can send a request to view the attachment.
As there is no link in the state-DB the request will fail (RefID not found).

As wrote before: new mails are OK.
I tested this in other environments without any problem

Cheers,
Patrick
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.