BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-19-2006, 03:57 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2005
Model: 8300
Carrier: Cingular
Posts: 33
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Slow Network

Please Login to Remove!

Is it just me or are messages on the network a little slow these past couple of days.......
Offline  
Old 05-19-2006, 04:07 PM   #2 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: iPh6
Carrier: AT&T
Posts: 27,820
Post Thanks: 33
Thanked 442 Times in 382 Posts
Default

Uh, what network are you on?
Offline  
Old 05-19-2006, 08:58 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
txschafers's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 115
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am in Cingular with my companies BES. Everything is working great and e-mails I send go out instantly. However, my incoming mail is taking about 20 minutes to get to my device. Normally it ends up on my BB before it is seen in my Outlook inbox. Is anyone else in Texas having this problem?
Offline  
Old 05-19-2006, 11:26 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
txschafers's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 115
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Anyone have any updates/thoughts?
Offline  
Old 05-19-2006, 11:30 PM   #5 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: iPh6
Carrier: AT&T
Posts: 27,820
Post Thanks: 33
Thanked 442 Times in 382 Posts
Default

You've posted this twice and neither thread has gotten any responses...
Offline  
Old 05-20-2006, 12:13 AM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
fmaglin's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Howard, Ohio
Model: 7290
Carrier: TMO
Posts: 69
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by txschafers
Anyone have any updates/thoughts?
Yes. I've noticed things seem to be a bit slower about the last 2 days, but as of noon today I have switched from Cingular to TMO Haven't had a chance to compare yet.
Offline  
Old 05-20-2006, 10:03 AM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
txschafers's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 115
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Unfortunatly my email admin group is not available over the weekend to troubleshoot this. I get every message but it takes about 20 minutes. Everything else works normally and my sent e-mails go out right away. No one at my company has complained so I am hoping this is not a problem with the device itself.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.