BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-23-2006, 06:35 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2005
Location: Los Angeles, CA
Model: 8830
Carrier: Verizon
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default no forwarding of emails...?

Please Login to Remove!

i rececenly upgraded on vzw to bis 2.0 (not by choice)... i noticed that i can not fwd anything. i looked up some knowledge base items on blackberry.com, and was instructed to delete the service book(s), well, when i delete the @vzw.blackberry.net one and one called Web Client [xxx], resend service books only re adds @vzw... how do i get the Web Client one back? could that be why I cannot forward any email? any other idea / suggestions?
Offline  
Old 05-23-2006, 07:37 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Apr 2006
Model: 7290
Posts: 682
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

you can't get the web client [cmime] back. this was fro 2.0 only
what error do you get when you try to forward?
Offline  
Old 05-23-2006, 07:37 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
whsbuss's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: SE PA.
Model: 9800
OS: 4.6.0.304
Carrier: AT&T
Posts: 2,791
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by massimo
i rececenly upgraded on vzw to bis 2.0 (not by choice)... i noticed that i can not fwd anything. i looked up some knowledge base items on blackberry.com, and was instructed to delete the service book(s), well, when i delete the @vzw.blackberry.net one and one called Web Client [xxx], resend service books only re adds @vzw... how do i get the Web Client one back? could that be why I cannot forward any email? any other idea / suggestions?
First, in the new BIS there is no Web Client. Since you deleted it, all access to the former stuff in BIS 1.8 (saved messages) are now gone.

You should have your [email address] address already defined onthe BIS screen. Are you saying that emails sent/forwarded to your user@vzw address is not working?

PS: you can set the default mailbox to send from in Options->Advanced Options->Messages Services
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.