BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-04-2006, 06:08 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2006
Location: Atlanta, Ga
Model: 8100
Carrier: Tmobile
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Anyone else having data issues in the Atlanta area?

Please Login to Remove!

I just got a blackberry 7250 at a verizon store today, before I left the store I made sure everything was working fine and I could send and receive messages and browse the internet.

Now I just turned it back on at home and I'm getting an error message saying "data connection refused"

I was on the phone with data support and they tried everything under the sun but still no fix, my case has been bumped up to the next level and I'm awaiting a callback now.

I am able to make phone calls but no data.
Offline  
Old 06-04-2006, 07:31 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
gdpmumin's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: South Carolina
Model: 9630
Carrier: VZW
Posts: 934
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Talking

Quote:
Originally Posted by iptaylm
I just got a blackberry 7250 at a verizon store today, before I left the store I made sure everything was working fine and I could send and receive messages and browse the internet.

Now I just turned it back on at home and I'm getting an error message saying "data connection refused"

I was on the phone with data support and they tried everything under the sun but still no fix, my case has been bumped up to the next level and I'm awaiting a callback now.

I am able to make phone calls but no data.
Sounds like a data plan provisioning problem. Hopefully they'll be able to help. It's either that or VZW is a Gamec*ck company.
__________________
GDPmumin
9630
Offline  
Old 06-07-2006, 02:50 AM   #3 (permalink)
Ade
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2005
Location: Atlanta
Model: 9800
Carrier: Tmobile
Posts: 62
Post Thanks: 2
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Yep same here, have been having problem with my data for like 2 days now... cant get no emails.. cant even use my internet browser either. ( tmo 7290
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.