BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-28-2006, 05:41 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2005
Model: 7130e
Carrier: none
Posts: 141
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 50% failure rate when sending with Yahoo on Verizon

Please Login to Remove!

I've seen posts about this in the past, but the problem is becoming more than annoying. I have a yahoo mail plus account set up with BIS 2.0 . I can send a new e-mail with no problem, but if I go to reply, I get the "not valid address" message about 50% of the time. If I want to reply with the original message in it, I must create a new e-mail, paste the message I was replying to in it and then copy and paste my reply from the e-mail that gave me the invalid addres message. (did ya get that? )

I was wondering if anyone else is experiencing this problem and if so, have you found a solution. It is very annoying. I know it is done to stop spam, but dag nabbit, my replys are not spam! Thank you in advance!
Offline  
Old 06-28-2006, 06:38 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
K-Mack's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: San Antonio
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 592
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am using Cingular 2.0 with Yahoo Plus and have not experienced this at all. I wonder if it could be specific to Verizon?
__________________
8700c
Samsung Wep 200 Headset
Offline  
Old 06-29-2006, 05:39 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2005
Model: 7130e
Carrier: none
Posts: 141
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm not sure. I remember others having this issue, but I'm not sure how they resolved it, if they even have.
Offline  
Old 06-29-2006, 06:14 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
cooperpwc's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Toronto Canada
Model: 8700R
Carrier: Rogers
Posts: 1,001
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No problems yet with Yahoo - BIS 2.0 integration on Rogers.
Offline  
Old 12-16-2006, 11:05 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: SC
Model: 8703e
Carrier: VZW
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Anyone had any success with correcting this? Thanks
Offline  
Old 12-17-2006, 09:41 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2005
Model: 7130e
Carrier: none
Posts: 141
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I wish I could say yes, but this problem forced me to get rid of my blackberry. The failure error was occuring more than 50% of the time.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Keithley 707 Switching Matrix Mainframe
$850.0
Keithley 707 Switching Matrix Mainframe pictureAgilent HP 70004A. COLOR DISPLAY AND MAINFRAME
$595.0
Agilent HP 70004A. COLOR DISPLAY AND MAINFRAME  pictureExfo FTB-9100 1X12 OPTICAL Switch Module for FTB-300 & FTB-400 Mainframe
$1250.0
Exfo FTB-9100 1X12 OPTICAL Switch Module for FTB-300 & FTB-400 Mainframe pictureHP 16702A-003 Logic Analyzer Mainframe w/ 2 x 16716A Analyzer modules
$1000.0
HP 16702A-003 Logic Analyzer Mainframe w/ 2 x 16716A Analyzer modules pictureAgilent E8408A C-Size VXI Mainframe, 4 Slot
$695.0
Agilent E8408A C-Size VXI Mainframe, 4 Slot picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.