BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-14-2006, 02:56 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2006
Model: 8700g
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Blackberry e-mail via IMAP with t-mobile problem

Please Login to Remove!

Hello,

I just spent a lot of time attempting to have my blackberry 8700g work correctly with my IMAP server at home. I set everything up through T-mobile's BIS 2.0 interface. The problem that I'm having is getting my sent mail properly put into a sent mail folder. The IMAP server was originally courier-imap, but I read in a post somewhere that the BIS doesn't support NAMESPACE and won't work correctly with courier in finding your folders outside of the inbox. I tried to fix that by switching over to dovecot IMAP, but I got the same results. In both cases I can receive mail on the blackberry that goes into the account, but when I reply there is no sent mail to be found even though there is an immediate connection into the IMAP server. Also, I'm wondering if my messages will be marked as replied to once this is working properly.

Any helps, advice or tips would be appreciated.

Thanks,
Christian
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.