BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-01-2005, 06:13 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default TCP Setting reset for my BB 7100t (T-mobile)

Please Login to Remove!

I made a mistake in my TCP setting, and made a correction later when I realized the mistake (yes, I saved the option). However, when I reboot my device, the old (mistaken) setting returns.

I've must have saved a new setting several times, but whenever I reboot, the old setting comes back. Since it's an incorrect setting, I have to fix it again.

This is really annoying. Can anybody help?
Offline  
Old 03-01-2005, 07:13 AM   #2 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Mark Rejhon's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Model: Bold
Carrier: Rogers
Posts: 4,870
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Which version of BlackBerryOS are you using?

Newer versions of BlackBerryOS might fix this problem...
http://www.blackberryforums.com/viewtopic.php?t=1995
__________________
Thanks,
Mark Rejhon
Author of XMPP extension XEP-0301:
www.xmpp.org/extensions/xep-0301.html - specification
www.realjabber.org - open source
Offline  
Old 03-01-2005, 07:24 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default TCP

I'm using OS4.

I've changed the setting by clearing the field and then saving it. I deleted a program that taps on boot-on system, and now it seems to be working.

Thanks
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.