BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-22-2006, 08:38 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
cdysthe's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Austin, TX
Model: 8800
Carrier: T-Mobile
Posts: 168
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Wirelessly posted (BlackBerry8700/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Hi,

I am not able to go to T-Mobile's own pages from my 8700g. I keep getting a 'Bad gateway' message. Kinda weird not being able to "call home"

//C
Offline  
Old 07-22-2006, 12:51 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
joaquin654's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: West Bubblesuck , WI
Model: 8310
PIN: yeah baby !
Carrier: AT&T Mobility
Posts: 154
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation me too ....!

i know , i have the same problem with my t-mo BB ! that is too funny . i get the same message you get . i'm in NYC and after clicking the t-mobile link in the bookmarks section of the browser i get the message : " HTTP ERROR 502 BAD GATEWAY " .... the gateway received an invalid response ...... hhhmm i wonder ?
__________________
" Cute and Cuddly Boys ... Cute and Cuddly . "
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.