BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-25-2006, 01:10 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2006
Location: Montreal
Model: 8100
Carrier: Rogers
Posts: 25
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Email Filters

Please Login to Remove!

Hello,
I'm having some issues creating email filters directly on my blackberry. We receive e-mail from one of our systems that notifies us when something is down. I setup a filter for this e-mail to forward to the handheld with Level 1 Notification but whenever I receive an e-mail is appears as a regular e-mail and does not ring as a level 1 message. Here is what my filter looks like...

Filter Name: IP Monitor
From: [email address]
Sent To: [email address] (my e-mail addy)
Action: Forward
Forward with level 1 notification

I also have the "If no filters apply, send email to handheld:" set to "YES" and only the 1 filter I created called "IP Monitor" exists.

My active profile is set to only ring if a level 1 message is received but for some reason it never rings at all which means the filter never forwards with level 1 notification.

Any help would be greatly appreciated. Thanks...

Nick.
Offline  
Old 07-25-2006, 02:31 PM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
kelvin's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Florida
Model: 8830
Carrier: VZW
Posts: 263
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I checked my settings for a filter. I do not have anything in the field Sent To. Also, I made sure the From Name matches what the address looks like in the email. For instance, our company email addresses are [email address]. However, when an email comes to me, it says from "Your Name". I set up my filter to reflect "Your Name" instead of [email address].
__________________
Life is what you make it.
Offline  
Old 07-25-2006, 03:05 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jun 2005
Location: NJ
Model: 9700
OS: 5.0.0.405
Carrier: AT&T
Posts: 304
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Make sure your setting the active profile correctly since there are out of holster and in holster settings.
Offline  
Old 07-26-2006, 08:02 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2006
Location: Montreal
Model: 8100
Carrier: Rogers
Posts: 25
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Found the issue

Hey Guys,
Thanks for the replies but I found the issue. Everything was setup correctly but for some reason my Wireless Syncronization was not working and the filters that were set on the BES were the ones working and not the ones set on my BB. I performed an Enterprise Activation and both filter rules were then matching and my everything seems to work fine now. Thanks
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.