BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-03-2006, 05:28 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Model: 8830
Carrier: Verizon
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry Speed test gave me wrong result

Please Login to Remove!

I'm using 7130e. I tried to run test speed from dslreports.com/mspeed?jisok=1.It display 1X and between no service to 2 bars signal. it give me result 1478kbit/sec. I don't believe that result. can anyone tell me how to fix it to make right speed test result?

Anyone can give me difference website that show right result on blackberry?
Offline  
Old 08-04-2006, 09:34 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
justin.culp's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Model: SOLD
Carrier: at&t
Posts: 760
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

If you search around there are a few threads about testing network speeds. There have been races and whatnot....personally....I don't think any of them are too accurate. But that's just me.
__________________
8800 att/cingluar For Sale w/2G MicroSD
http://www.blackberryforums.com/buy-...-cingular.html

Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.