BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-21-2006, 11:01 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2006
Model: 7290
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Arrow Calendar entries not showing in Agenda view.

Please Login to Remove!

I searched and found the link below and added my own issues to it, but it hasn't received the kind of attention this part of the forum receives. So I decided to re-post it here and ask if ya'll can help with further advice? Previous Post

My user has a new T-Mobile 8700g, using the 4.1.0.284 firmware. We've set him to use Agenda view as the default. If you scroll down, it stops at 9/21/06 then starts again at 12/2/06 - 01/07/07, then stops again until 5/5/07. If you scroll back up after passing 5/5/07 then you will see all the appointments. It doesn't work if you scroll back up after 12/2/06, though.

Last interesting thing is, if you go to any other view (month or day) you can see all his appointments. If you change to Month view go to October and then change to Agenda view, you will see all the appointments.

Any suggestions on how to clear up Agenda view to properly show all appointments initally?

Chuck
[email address]
PIN: 23D402E6
Offline  
Old 09-21-2006, 03:06 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
Model: 8330
Carrier: Telus
Posts: 20
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Lightbulb

This is a known issue right now that's being tracked by us. No fix as of yet.
__________________
Helping BlackBerry users, one BlackBerry at a time
Offline  
Old 10-20-2006, 02:43 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2006
Model: 7290
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I appreciated the reply. I've been watching (& searching) for new posts and haven't seen anything lately for updates. It has been a month and I have additional users affected by this so I decided to make time to call RIM and ask about the latest.

I held for 40 minutes on the MS Exchange, device technical support line. Maybe I should have tried the server team line to start with? I spoke to a technician, he checked around. The only reply I received was, "This is a known issue still and is expected to be repaired on the next handheld firmware release."

Anyone seeing ETAs for a new firmware (specifically T-Mobile)?

Thanks,


Chuck
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.