BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-02-2006, 09:05 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2005
Model: 8700
Carrier: tmobile
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default From Missing with new Exchange Server

Please Login to Remove!

My company just upgraded Exchange to 2003, I am running T-Mobile BIS and receiving my mail again, however, the From field is showing Code (Domain\ blah blah .blah OU) rather then the from name. Its almost as if its mapped to the wrong field. Is there some process or reset I need to go through to fix this?

Thanks!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

1 PC Yaskawa server SGDB-20ADG used
$435.0
1 PC Yaskawa server SGDB-20ADG used pictureBlack Server 3 Pocket Waitress Waist Apron Green Zebra Name FREE Lady Pizazz
$10.0
Black Server 3 Pocket Waitress Waist Apron Green Zebra  Name  FREE Lady Pizazz pictureBlack Server 3 Pocket Waitress Waist Apron Hearts Asst Name FREE Lady Pizazz
$10.0
Black Server 3 Pocket Waitress Waist Apron Hearts Asst  Name FREE Lady Pizazz picture1 PC Yaskawa server SGDE-08AP used
$450.0
1 PC Yaskawa server SGDE-08AP used picture1 PC Used Panasonic A4 Functioning Server MFDDTA390003 In Good Condition
$499.28
1 PC Used Panasonic A4 Functioning Server MFDDTA390003 In Good Condition picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.