BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-06-2006, 08:16 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
ugreb's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bockhorn near Munich,Germany
Model: 9700
PIN: 21557903
Carrier: T-Mobile DE and 40 on the BES around the world
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Activation Problem depending on the BB location and Provider

Please Login to Remove!

I have a strange problem in activating a BB in Sydney and cannot find any information anywhere that helps me.
Here we go:

the BB is a 7290 with SW Version 4.1 connected to Telefonica in SYD.
The BES is located in MUC with SW Version 4.0 connected to Notes 6.5

  1. Activating the user (lets call him User "Z") gets stuck at 'Waiting for Services' and then 'Contact System Admin'
  2. Activating user "Z" in MUC on a 7290 'Vodafone' is working fine. No prbs.
  3. Trying to activate user "Z" in SYD on a BB where other users can get activated fails also with the same error.
  4. Trying to activate another user on a BB where user "Z" fails is working fine.
  5. The BES does not show any strange messages.
  6. PIN msgs to other BBs from the BB where user cannot be activated work fine. So GPRS connection is working.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.