BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-23-2005, 01:28 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Redirector Hangs Throughout the Day

Please Login to Remove!

I've experienced this problem two days in a row now. I running the desktop redirector (s/w ver 4.0 on the handheld) and for a portion of the day everything will be fine. Then without warning messages won't get forwarded. When I check the redirector it says last message failed to forward. I installed new "Desktop" service books as a result of the Verizon issues over the weekend but can't seem to figure this one out. It goes away temporarily when I reboot my computer and open Outlook again. It's like the redirector "forgets" to forward the messages at some time. Sent messages appear with a check-mark but they never reach their destination (I know b/c I've pinged myself and waited for the message to come back). Any idea??
Offline  
Old 03-23-2005, 01:58 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
jacobsaa's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Chicago
Model: 9000
OS: .297
PIN: N/A
Carrier: The New AT&T
Posts: 873
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Possibly a memory problem? I know i dont recieve messages if memory is low in the BWC or on the handheld. Just a thought.
__________________
RETIRED: 7230, 7290, 8700G, 8320, 8900. 9000 BOLD

Politicin' 24/7
Offline  
Old 03-23-2005, 03:10 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The memory is only about half full so I don't think that's it. I wondering if I need to delete and update more service book (such as provisioning).
Offline  
Old 03-23-2005, 09:04 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Took all afternoon of reinstalling service books, talking with t-support, etc. But what finally helped me was this forum. I ended up running dbclean to wipe all the keys out and then reinstall the desktop software. It further than I got after 45 minutes of "tech support". Oh well. I'll keep my fingers crossed and hope that's it. Just thought I'd keep everyone up to date with my musings and problems. Thanks again to everyone who contributes to these forums. They really are the best source for tech (and any other) support.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.