BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-01-2006, 03:59 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2006
Model: 7130e
Carrier: Verizon
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Character problem on 8703e

Please Login to Remove!

I am experiencing a problem on all of the 8703e devices that are connected to my BES. Whenever the ' character is used anywhere inside of an e-mail the device receives, it shows up as the " character instead. Has anyone else experienced this problem or knows of any solutions?

Last edited by Twahey : 11-01-2006 at 04:02 PM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

1pc Fuji C1S CPU
$60.23
1pc Fuji C1S CPU picture1pc VM05 CPU (1.5KW-55KW) SHF SFP
$134.19
1pc VM05 CPU (1.5KW-55KW) SHF SFP picture1pc Mitsubishi A700 A700 A720 A740 CPU
$147.23
1pc Mitsubishi A700 A700 A720 A740 CPU pictureNew Siemens 6ES7417-4XT05-0AB0 Simatic S7-400 CPU 417-4 6ES7 417-4XT05-0AB0
$9195.0
New Siemens 6ES7417-4XT05-0AB0 Simatic S7-400 CPU 417-4 6ES7 417-4XT05-0AB0 picture1pc Yaskawa 676GL5 CPU Yaskawa 676GL5 ETC615721-S5195
$134.24
1pc Yaskawa 676GL5 CPU Yaskawa 676GL5 ETC615721-S5195 picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.