BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-31-2005, 02:52 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: Maryland
Model: Nextel 7520
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BB 7520 img/berry411

Please Login to Remove!

I just got my new Blackberry 7520 from my work. I was tring to install berry411. After I finished the install, I launched it and did a search. I got a msg " http error 400: bad request" . what does this mean and how do I get this to work ... or the bb browser. the other question I have is how do I tranfer img to my BB?



still no bites??????

I thought that thsi was forum to help people. No ones helping me on this issue.

Last edited by Bloombery : 04-04-2005 at 11:11 AM.
Offline  
Old 04-05-2005, 11:49 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
mrogers's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Indianapolis, IN
Model: 8100
Carrier: AT&T
Posts: 485
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Maybe because honestly no one knows? Sorry, but complaining in someone else's thread isn't polite and isn't going to magically fix your problem. Maybe you could help us help you...like telling us what web browser you're using, if you've tried uninstalling and reinstalling Berry411, etc. Given that you have a 7520, you're probably using Nextel's browser. I don't know anything about Nextels, except that there's often problems with the standard browser, and that may be affecting Berry411 (because I think it uses the default browser to submit requests). But that's all just guesses.
Offline  
Old 04-05-2005, 12:50 PM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
BBFreak's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Waukegan, IL
Model: 9000
OS: 4.6.0.167
PIN: If you knew me you would have it!
Carrier: T-Mobile
Posts: 679
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

We need more information from you. Are you using BES, have you upgraded you BlackberryOS to 4.0? Have you tried uninstalling 411 and reinstalling it in the Application Loader? Give us more info to go off of. Have you contacted (prosumably) Nextel Customer Support? They are not the best, but they may hav an idea also.
__________________
Blackberry Veteran
"Today is the tomorrow you worried about yesterday."

Looking to buy or sale used car audio?
www.caraudioclassifieds.org
Offline  
Old 04-05-2005, 10:34 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2005
Model: 7520
Carrier: Nextel
Posts: 183
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This may help:

I've been to other posts where some people are complaining that they are not getting connection only to find out that they did not suscribe to a data package which should be by default upon ordering with Nextel. It could also be that Nextel has not activiated your data but then again NOL browser will not show up. Hope things are well.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.