BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-01-2005, 01:38 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Unusual Problem with Outlook 2000

Please Login to Remove!

Hardware:
Blackberry 7750
Platform 1.4.0.37
OS v3.7.1.36

Software:
Desktop v3.6 from Blackberry website.
Outlook 2000 SP3 w/MS Exchange on a NT Server

Hello Everyone,
Before I posted, I tried searching for a similar problem on the forum w/o any luck, so here it goes. Basically, Outlook's inbox or outbox will not update itself until another folder is selected and then the inbox or outbox is selected again. Also, the RIM just sits there and won't update itself and when it does update itself, it won't completely update. I've installed v4.0 and it's just the same thing. I'm going to perform a clean uninstall the current v3.6 today and see if Outlook still behaves like that on it's own. I will post any updates here as I work on it today.

If anyone has any input, I would greatly appreciate it.

Thanks in Advance,

TR
Offline  
Old 04-02-2005, 08:58 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
jbairdjr's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Lincoln, Ne
Model: 9550
OS: 5.0
Carrier: Verizon
Posts: 1,232
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The first thing that I would do is to install the handheld and desktop 4.0 software.
__________________
Blackberry Storm2 (Verizon)
7280-7780-7290-7100g-7250-8703-8830-8330-9530-9550
Offline  
Old 04-04-2005, 12:16 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Since this post, I have installed OS 4.0 and v4.0 of the software. I've also installed Outlook 2000 SR1a. Nothing has changed. I'm in the process of installing Service Pack 3 in Outlook.

To add to my problems, it won't forward any emails to the handheld as it should. Some of the emails just get stuck in the outbox, waiting to be "redirected."
Offline  
Old 04-04-2005, 12:19 PM   #4 (permalink)
BlackBerry God
 
jibi's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Jibi's Secret Place
Model: 8900
OS: 4.6.1.174
Carrier: AT&T
Posts: 11,310
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

you may want to run a scanpst.exe on your PST file. typically, issues with Outlook that have email being delivered to a local store file (pre-2003) could be directly linked the corruption in the PST file.
__________________
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and is widely regarded as a bad move.
Offline  
Old 04-04-2005, 02:09 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I forgot to mention that the profiles are on exchange server 2000 on an NT machine. So there are no PST or OST files.

Last edited by TRafati : 04-05-2005 at 01:04 PM.
Offline  
Old 04-04-2005, 07:04 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2005
Model: 8130
Carrier: Verizon
Posts: 69
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I was having the exact same problems. Then I began having authentification errors so RIM support had me uninstall Desktop 4.0 and install 3.6. We also experimented with changing profiles.

I ended up wiping the BBerry after all of that and it worked again. Sorry I cannot tell you which step actually did the fix. It is very troubling when the sync doesn't work reliably. Sometimes you don't notice something didn't sync until it is too late.
Offline  
Old 04-05-2005, 12:46 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What exactly do you mean by wiping the Blackberry? Do you currently have 3.6 installed? If yes, did you install any Service Packs?

Just FYI: This is a new comp and new Blackberry.

Last edited by TRafati : 04-05-2005 at 01:31 PM.
Offline  
Old 04-05-2005, 09:04 PM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2005
Model: 8130
Carrier: Verizon
Posts: 69
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry7520/4.0.0 UP.Browser/5.0.3.3 UP.Link/5.1.2.12)

Under Options then Security you press the thumbwheel and select Wipe Handheld. This erases everything from the database and delete aftermarket programs, as I recall. Then you can re sync.

I am now running 3.6 sp2 as I was advised by RIM to do. Hopefully, an update to 4.0 is forthcoming.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.