BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-15-2007, 07:47 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8100
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Unable to connect Blackberry Pearl with Bluetooth

Please Login to Remove!

I am having trouble pairing my Motorola H500 bluetooth headset with my Pearl. The Pearl will recognize the headset in the bluetooth setup, but once I select the headset it will ask me to enter a numeric passkey, once I do this it will say "Unable to Pair with Motorola H500." Can anyone tell me how I can solve this problem?
Offline  
Old 01-15-2007, 07:49 PM   #2 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: SGS7
Carrier: Verizon
Posts: 27,948
Post Thanks: 32
Thanked 470 Times in 406 Posts
Default

What numeric code are you using?
Offline  
Old 01-15-2007, 07:54 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8100
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just kind of randomly picked 4 numbers, is a specific code supposed to be used for bluetooth headsets?
Offline  
Old 01-15-2007, 07:55 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
kayos72's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: jersey
Model: pearl
Carrier: tmobile
Posts: 98
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes motorola should use 0000 or 1234
see if that works
Offline  
Old 01-15-2007, 07:56 PM   #5 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: SGS7
Carrier: Verizon
Posts: 27,948
Post Thanks: 32
Thanked 470 Times in 406 Posts
Default

You have got to use the RIGHT CODE!

Try kayos72's suggestions.
Offline  
Old 01-15-2007, 08:05 PM   #6 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,720
Post Thanks: 6
Thanked 115 Times in 82 Posts
Default

I've had 3 different motorolas and they all used 0000. It should say in the instruction manual, though. If you don't have one (and you want one) go to the motorola website. There are also instructions for pairing there too.
Offline  
Old 02-17-2007, 11:19 AM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: St. Paul
Model: 7105t
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hello!. I have the 8100, and I just got the h500 bluetooth. I have it paired, passcode and all set up. When I make a call however, it works fine on the phone itself but nothing comes through the h500. I have hit the wheel and chose activate bluetooth and all but still nothing. I can hit the call button on the h500 and it places my call on hold and dials it again. Just no sound. Yes the volume is also up all the way.. Any ideas? I would apreciate any suggestions

Thank you!
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.