BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 04-07-2005, 04:46 PM   #1 (permalink)
New Member
Join Date: Mar 2005
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Accessing Web Sites

Please Login to Remove!

I have a Blackberry 7520 and use Reqwireless which I think works great. I am having one problem though. For a while I was able to access a web site that I go to regularly. Now, for some reason when I try to access it, the browser starts to go to the web site and then the screen just goes blank as soon as it starts downloading the page. Any suggestions why it would be doing this and not on other web sites? Thanks!

Old 04-07-2005, 05:33 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
pixelbrat's Avatar
Join Date: Mar 2005
Location: Buford, GA
Model: 8700
Carrier: T-Mobile
Posts: 30
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Wirelessly posted (BlackBerry7290/4.0.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

I'm having issues with some sites using Reqwirless as well. I used to be able to get to and but when I try it now I get some error saying "Unexpected Server Response: 502 null; text/vnd.wap.wml". I began using the corporate edition by advice from tech support but it doesn't seem to help. I'm still able to get to some other sites like so I'm completely stumped. All my T-Mobile settings are all correct on my 7290 but no luck. I guess I'll be emailing tech support again. Any help is appreciated and good luck to the guy before me.
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Copyright 2004-2014
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.