BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-17-2007, 11:18 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2006
Model: 8700g
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8700g Tethering Issues

Please Login to Remove!

I have set up my 8700g (with TMO) to tether with my laptop. It connects and works well, However after a few minutes the data stops being received. No error messages on connections or anything, and it shows that it's still connected, but it'll not send or receive data. I'm having to disconnect and reconnet for it to work and then it quits again....Anyone else with this problem?? and can someone help??

Last edited by shunhsu : 01-17-2007 at 11:28 AM.
Offline  
Old 01-17-2007, 11:51 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
FLIPP_96's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Model: 8320
Carrier: TMO
Posts: 133
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What OS is your phone using??
Offline  
Old 01-17-2007, 12:06 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
c3po25's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Atlanta, GA
Model: 8900
PIN: 212D4E69
Carrier: T-Mo
Posts: 68
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have that same problem....
Offline  
Old 01-17-2007, 12:11 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2006
Model: 8700g
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have:

OS - 4.1.0.351
DM - 4.2.0.14
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.