BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-18-2007, 01:03 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2006
Model: 8703e
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BES 4.1.2 for Exchange - Sync Issue

Please Login to Remove!

I have one user that hasn't rec'd email on his bb 8703e and I also noticed that the bb manger says that his last contact time is about the same time he noticed that he wasn't getting any new email?

Looks like the bb manger hasn't updated or forwarded any email in days, where all other users have been working just fine.

Is there a way to resync his phone without having to wipe it and reconfigure as a new?

The user doesn't have the ability to sync other than via wireless.

Thanks,

Rob
Offline  
Old 01-18-2007, 01:18 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Andi's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chicago
Model: 9700
OS: 6.0.0.448
Carrier: T-Mobile
Posts: 549
Post Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

What is his signal status? I have users constantly tell me they haven't gotten mail for so many days or hours the BB manager confirms the last contact time and find they lost signal and it didn't come back without shutting wireless off and back on
Offline  
Old 01-18-2007, 02:20 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2006
Model: 8703e
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

There status is running as if everything is ok....but the last time of contact was days ago!
Offline  
Old 01-18-2007, 03:56 PM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Andi's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chicago
Model: 9700
OS: 6.0.0.448
Carrier: T-Mobile
Posts: 549
Post Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

They have a full signal? Has user pulled the battery and reset? What does the BES show for pending messages? Any errors on user name in event log? Did you resend service books or resend IT policy to see if those reach device? Any encryption key errors?
Offline  
Old 01-19-2007, 10:45 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2006
Model: 8703e
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yup, removing the battery worked. Should have tried that first....duh!

Thanks...
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.