BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-24-2007, 02:03 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8700
Carrier: Cingular
Posts: 39
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Device resetting randomly....

Please Login to Remove!

Has anyone seen this? The device will apparantly "reboot" when on calls or composing e-mails....

is there a fix??
Offline  
Old 01-24-2007, 02:10 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,703
Post Thanks: 4
Thanked 112 Times in 79 Posts
Default

Which device?
Offline  
Old 01-24-2007, 02:18 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8700
Carrier: Cingular
Posts: 39
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

7290...
Offline  
Old 01-24-2007, 03:49 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2007
Location: ny
Model: 8100
Carrier: tmobile
Posts: 22
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0) BlackBerry8100/4.2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Quote:
Originally Posted by Barry_Black
Has anyone seen this? The device will apparantly "reboot" when on calls or composing e-mails....

is there a fix??
My device locked up when I was using it as a modem
__________________
Offline  
Old 01-24-2007, 03:53 PM   #5 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: SGS7
Carrier: Verizon
Posts: 27,899
Post Thanks: 32
Thanked 458 Times in 394 Posts
Default

Barry_Black; what (if any) third party applications are you running. Also, what version of the handheld O/S is running (Options / About will tell you).
Offline  
Old 01-24-2007, 03:54 PM   #6 (permalink)
Liv
BlackBerry Extraordinaire
 
Liv's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: San Antonio, TX - Seattle, WA
Model: 8330
Carrier: Sprint
Posts: 1,093
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

My 8700c did this here and there. I got tired of it and just did a full OS wipe, installed the new OS reinstalled everything and it worked fine. I figured I had just done something wrong or what not
__________________

Device: Sprint 8330 Curve - Crimson
My heart belongs to Seattle18 (Who I met on the Forums, ironic.)
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.