BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-15-2005, 05:36 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2005
Model: 7130
Carrier: Vodafone UK
Posts: 63
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Failure At Service

Please Login to Remove!

Hi Guys

Does anyone know what a Failure at Service Message is when connecting a new user to a BES Server V3.6?

The provisioing of the device is set as Enterprise and not Webclient. Have 30 other devices on BES that are working correctly.

Any ideas?
Offline  
Old 04-15-2005, 10:18 AM   #2 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: iPh6
Carrier: AT&T
Posts: 27,816
Post Thanks: 33
Thanked 442 Times in 382 Posts
Default

Are you OK with license count (you mentioned 30 - a round number) and it is a guess.
Offline  
Old 04-15-2005, 12:10 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2005
Model: 7130
Carrier: Vodafone UK
Posts: 63
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yeah licences are cool

if it was a license issue i would expect the BES not able to add the users. To me it seems like permissions but its only affecting one device, thats the weird thing!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.