BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-14-2007, 04:12 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2007
Model: 7100
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Calendar Invitation

Please Login to Remove!

I am having problems receiving invitattions and sending them out. I thought that it was outlook, but after testing it out I noticed that it is not outlook. Also looked at the server and everything there looks ok. Can some one help
Offline  
Old 03-14-2007, 05:50 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

What are the problems? You need to be on a BES in order for the invitations to work properly.
Offline  
Old 03-20-2007, 11:58 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: Georgia
Model: 7130e
Carrier: Verizon
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default calendar sync issues

I am also having calendar sync issues.
When I reply to a calendar invitation and click send, more often than not, I get a red 'x' on the status of the message. The red 'x' will go away after a few retries, but the person who sent the invitation will receive every response sent. My outlook sent folder also indicates multiple replies sent.
I'm on a VZW 7130e OS 4.1.0.268; BES 3.6. This started occuring sporadically about 3 weeks ago, and only occurs on my responses to calendar invites.
Offline  
Old 03-23-2007, 05:27 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Model: 8703e
Carrier: Verizon
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy Same issue here

I am having the same issue using a BES 3.6 and 8703e devices. Another that I have noticed is that the acceptance email is actually sent, but comes back with a failed status. Also the device places two appointments on the handheld, but only one on Exchange/Outlook. If a user deletes one of the duplicate appointments they risk deleting the appointment that is stored in Exchange and missing the appointment. This seems to have occured after DST patches for us. I have verified that the CDO.dll file versions are identical on both our Exchange and BES servers. Also none of our Blackberry users have admin access.

Does anyone have any ideas on what could be causing this issue?
Offline  
Old 03-25-2007, 02:18 AM   #5 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
takeshi's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Houston
Model: 8310
Carrier: at&t
Posts: 7,741
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'd post in the BES Admin forum as I don't think it's a handheld issue.
Offline  
Old 03-25-2007, 09:52 AM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Liquidlink's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Chicago, Illinois
Model: 9000
PIN: 20E220C5
Carrier: AT&T
Posts: 70
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Make Sure that BEDADMIN has Send As rights to your exchange mailbox. Also might want to check your firewall to make sure the .dll files are allowed, this will allow the sync to happen.
Offline  
Old 03-29-2007, 07:19 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Model: 8703e
Carrier: Verizon
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 3.6 Sp7

I resolved this issue by installing 3.6 SP7 from their website. It seems that the cdo.dll files of late do not work well will 3.6.4 or older.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.