BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-16-2007, 12:06 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2006
Model: 8700
Carrier: Cingular
Posts: 48
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BlackBerry - Not receiving emails

Please Login to Remove!

I have a user that is unable to receive any emails to her BlackBerry, but is able to send just fine.

Setup on BES, no smtp or pop stuff. Any suggestions?
Offline  
Old 03-16-2007, 12:18 PM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

I hope you first suggested he pull the battery 30 seconds, reboot the phone and try again... then see what errors he says he is getting.
Offline  
Old 03-16-2007, 12:20 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
ZeroKool's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: stl, MO
Model: 8330
PIN: nope
Carrier: verizon
Posts: 314
Post Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

just reactivate him. No wipe or anything needed. Remove his account from bes and re-add and reactivate. Also, to make sure, If you are a BES admin then create the thread in the BES ADMIN CORNER.
__________________
Me likey BlackBerry
Offline  
Old 03-16-2007, 12:32 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2006
Model: 8700
Carrier: Cingular
Posts: 48
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Its funny, you both said HE and I even stated a her...funny how you guys assume its a guy......anyways I will try it out.
Offline  
Old 03-16-2007, 01:50 PM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Wishdemon's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 324
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've found that either pulling the battery, waiting, and putting back in works well...an easier one, which works for my friend because he goes in and out of service at his house a lot is to turn off wireless, wait a few to make sure it says OFF instead of GPRS or EDGE and then turn it back on....
__________________
- Take It Easy
- Nacho Squeeze!
Offline  
Old 03-16-2007, 04:54 PM   #6 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by ColemontHD
Its funny, you both said HE and I even stated a her...funny how you guys assume its a guy......anyways I will try it out.
I hope you first suggested SHE pull the battery 30 seconds, reboot the phone and try again... then see what errors SHE says SHE is getting.

How's that? Does it work any better now?

lol, it is interesting how I just read right past the SHE. But HE is quicker to type anyway.
Offline  
Old 03-17-2007, 03:12 PM   #7 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
btaylor1's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Dallas, TX
Model: Q10
OS: 10213014
Carrier: at&t
Posts: 440
Post Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

i upgraded to a new 8800 thursday/friday. after my firm's techs got all my BES firm email etc. working, i realized i could not "receive" email at my [email address] email address (only). (sending is fine.) i can send "and" receive fine from a separate added email account. tech support rep advised there may be some "all regions" network issue with a trouble ticket open and goes all the way to RIM/blackberry (TT000004427223). i have tried to google this but found no other confirmation. is anyone else having trouble receiving email on handheld at JUST their ...blackberry.net web accounts?

Last edited by btaylor1 : 03-17-2007 at 03:17 PM.
Offline  
Old 03-30-2007, 11:14 PM   #8 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
btaylor1's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Dallas, TX
Model: Q10
OS: 10213014
Carrier: at&t
Posts: 440
Post Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

embarrassing... finally got up to RIM today. the issue was somehow the particular account had a filter set to "not" forward to handheld. i don't know how i missed that in my investigations but am grateful to the courteous tech from RIM who quickly diagnosed and corrected for me. i guess i now need to call cingular so they can update their ticket
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.