BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-17-2007, 01:10 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2006
Location: Central US
Model: Storm
Carrier: Verizon
Posts: 71
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Enterprise Activiation?

Please Login to Remove!

I was roaming going through Kansas and my 8703e was acting funny and locked up. I restarted it and in the top left corner next to my other mail boxes was an icon that looked like a briefcase. When I opened it, it said enterprise activation and it asked for my email and password. I am on Bis and have no clue what this was. When I woke up this morning the icon was gone. Anyone know what may have caused this?

Thanks
Offline  
Old 03-17-2007, 05:24 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

That is for use on a BES. I wouldn't worry about it.
Offline  
Old 03-17-2007, 10:17 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2006
Location: Central US
Model: Storm
Carrier: Verizon
Posts: 71
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by John Clark
That is for use on a BES. I wouldn't worry about it.
Do you know how it just showed up on my blackberry? It was on there for half a day and then just disappeared.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.