BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-19-2007, 08:20 AM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Oct 2005
Location: NoVA
Model: 8320
Carrier: TMobile
Posts: 204
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Strange Text When Sending Email

Please Login to Remove!

When I'm using the BB brower and I click on an email link embedded in a webpage it brings up my email. I then try to paste a message in the body and hit send. As far as I can tell it sends ok but my recipiant recieves a email with the characters " "I0TE8 " in the email body but no message. I tried pulling the battery and clearing the web cache with no luck. Anyone have any ideas as to why I can't send a message?

ETA 8700G/Tmobile/BIS

Last edited by Tennvol : 03-19-2007 at 08:29 AM.
Offline  
Old 03-19-2007, 11:16 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
mavsx's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Arlington, VA
Model: 9630
Carrier: Verizon
Posts: 144
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

sorry dude
Offline  
Old 03-19-2007, 11:18 AM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Oct 2005
Location: NoVA
Model: 8320
Carrier: TMobile
Posts: 204
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wow..thanks for the help
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.