BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-19-2007, 04:44 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
virusboy286's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: CO
Model: 8700g
Posts: 188
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Strange SMS issue

Please Login to Remove!

I tried to SMS someone and had an X by the message. Upon opening it, the error was "Protocol Error".

1. What does this mean?
2. Why is it in one spot that this happens in?
__________________
Crackberry, the legal drug.

T-Mobile
8700g
Offline  
Old 03-19-2007, 05:26 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
bertiebassett's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London, UK
Model: 9700
Carrier: O2
Posts: 961
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by virusboy286
I tried to SMS someone and had an X by the message. Upon opening it, the error was "Protocol Error".

1. What does this mean?
2. Why is it in one spot that this happens in?
I had that last week, just tried to resend it and it went through ok. Not sure what a 'protocol error' was..
__________________
LOTS of answers here: Main Page - BlackBerryFAQ
Offline  
Old 03-19-2007, 08:44 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
virusboy286's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: CO
Model: 8700g
Posts: 188
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Well, it was in just one spot so that too is strange. I just thought someone would have a reason of what that means. But, thanks anyway.

Did you go a couple blocks before resending? I had to.
__________________
Crackberry, the legal drug.

T-Mobile
8700g
Offline  
Old 04-09-2007, 07:58 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Minnesnowta
Model: 8100
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i am having this same problem right now with my Pearl, i hit resend and sometimes it works, but sometimes it doesnt, i will try powering down the pearl and restarting and sometimes it helps but sometimes its still a red X, its really bugging me! especially since im trying to talk to this hot chick! lol
Offline  
Old 04-09-2007, 08:51 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Apr 2007
Model: 8900
Carrier: t mobile
Posts: 57
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by lilshaw09
i am having this same problem right now with my Pearl, i hit resend and sometimes it works, but sometimes it doesnt, i will try powering down the pearl and restarting and sometimes it helps but sometimes its still a red X, its really bugging me! especially since im trying to talk to this hot chick! lol
:werd:

having the same problem now
Offline  
Old 04-09-2007, 10:25 PM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
mokostarz003's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Model: 8100
Carrier: T-mobile
Posts: 17
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

that should only happen if u dont have service or if service is low....if u have service when it gives u the X then i dunno whats up lol
__________________
Monira (",)

PIN: 23E475DE
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.