BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-16-2007, 10:37 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
Carrier: at&t
Posts: 178
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Gmail <-> BIS Problem?

Please Login to Remove!

Is anyone else experiencing any problems with Gmail and BIS?
Offline  
Old 04-16-2007, 10:58 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jul 2006
Model: 8130
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes. I've noticed the problem for the last 6 hours. No gmail or vzw.blackberry.net messages. BES and PIN work fine. Sending service books and deleting and re-adding gmail account does nothing.
Offline  
Old 04-17-2007, 06:06 AM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: May 2005
Location: DC area
Model: 8520
Carrier: TMO
Posts: 527
Post Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by dandrzejewski View Post
Is anyone else experiencing any problems with Gmail and BIS?
None that I noticed.
__________________
--
Scott!
T-Mobile 8520
Offline  
Old 04-18-2007, 10:27 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
aviationwiz's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Storm
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 160
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

A few days ago (before the massive outage), I actually did notice more lag than usual getting Gmail messages delivered to my BlackBerry. I don't think my Comcast mail was effected, and I think Yahoo was as well.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.