BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-19-2007, 10:29 AM   #1 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Mar 2005
Location: San Francisco
Model: Bold
Carrier: ATT
Posts: 941
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Anyone still having delays etc this morning?

Please Login to Remove!

We are on BES and many of our users are complaining accross the country about slow emails.
Offline  
Old 04-20-2007, 12:10 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2006
Model: 8700g
Carrier: TMO
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

gmail user here - it's been sporadic for the last week or so...some come instantly, some come a few minutes late....some come hours late
Offline  
Old 04-20-2007, 08:50 AM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
jbairdjr's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Lincoln, Ne
Model: 9550
OS: 5.0
Carrier: Verizon
Posts: 1,232
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm on BIS here, and seem to be getting the messages normally.
I have noticed in the last 3 or 4 weeks that some GMAIL messages that have large attachments will sometimes come later than other messages (but not always, which is really frustrating).
__________________
Blackberry Storm2 (Verizon)
7280-7780-7290-7100g-7250-8703-8830-8330-9530-9550
Offline  
Old 04-20-2007, 08:58 AM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Walt's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Florida
Model: 8130
Carrier: Sprint
Posts: 320
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

On BIS and I'm good. Everything seems normal.
__________________
Walt
Florida, USA
Sprint 8130 Pearl 2
Offline  
Old 04-20-2007, 10:09 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Model: 7130e
Carrier: alltel
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry7130e/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/105)

Bus user here. Seems to be flowing ok in Orlando area.
Offline  
Old 04-20-2007, 10:17 AM   #6 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
whsbuss's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: SE PA.
Model: 9800
OS: 4.6.0.304
Carrier: AT&T
Posts: 2,791
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Normal service here in Philly.
Offline  
Old 04-20-2007, 11:09 AM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
burriqui2001's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: dominican republic
Model: 9700
Carrier: Orange
Posts: 70
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Normal service today in Dominican Republic, using T-Mobile with roming service.
Offline  
Old 04-20-2007, 01:17 PM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2006
Model: 7130e
Carrier: Verizon
Posts: 18
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Still problems here. On verizon wireless with BES. Everything works but we cannot send messages from handhelds to external recipients. Getting ready to contact RIM.
Offline  
Old 04-20-2007, 01:59 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Northern California
Model: 8100
Carrier: tmobile
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm on a BIS with T-Mobile and I'm missing emails as well
Offline  
Old 04-20-2007, 07:31 PM   #10 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Oct 2005
Model: 8220
Carrier: WiFi hotspot
Posts: 1,009
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Rooster_Dude View Post
Still problems here. On verizon wireless with BES. Everything works but we cannot send messages from handhelds to external recipients. Getting ready to contact RIM.

You do realize that on BES messages from handhelds to external addresses are going from BES to your company mail server (exchange/domino) and to the Internet from your company mail server?

As long as you can send PIN messages from one handheld to another- the issue is most likely not in RIM.
Offline  
Old 04-23-2007, 03:03 PM   #11 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
mavsx's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Arlington, VA
Model: 9630
Carrier: Verizon
Posts: 144
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

RIM had a blackout sometime last week(thursday-ish) The service is supposed to be fixed by now though...
Offline  
Old 04-23-2007, 03:41 PM   #12 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
oldpirate's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Michigan
Model: 7100i
OS: v4.1.0.13
Carrier: Sprint-Nextel
Posts: 55
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have a stand-alone unit on BIS and my weekend service was terrible --no email all day Saturday, April 21 and half of Sunday. Then everything came crashing through. The indicator again said "NXTl" instead of "NXTL" -- whereby the lower-case L indicates no email, I guess.

Whatever happened last Tuesday still seems to be messed up.
Offline  
Old 04-23-2007, 03:52 PM   #13 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

No, it is all working fine here, and has all last week and weekend. I've been from Alabama to Atlanta, to Detroit to Manchester NH, to southern Maine, and had BIS service everywhere... Worked just fine all weekend as well.
Offline  
Old 04-24-2007, 01:20 AM   #14 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Jack T. Chance's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: East Coast, USA
Model: 9700
OS: 5.0~1014
Carrier: T-Mobile
Posts: 481
Post Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Exclamation

I'm having one weird issue on T-Mobile. Emails from my AOL account are being re-pushed to my BlackBerry days after I originally received them! For example, at 9 AM this morning, when my did its auto power on, there were 6 new messages that came through, an unusually high number for me for first thing in the morning. 3 of those messages were re-pushed messages that had originally come into my AOL account on the 18th... 5 days ago!

This has been going on for the better part of a week. Even deleting the messages from my AOL account doesn't stop them from coming down to my again... in some cases, I've gotten the same message 3-4 times! I know they're the same messages because of the date & time sent stamps on the messages.

Also weird is that the messages being affected are all topic reply notifications from a messageboard I post on. Anyone else having this problem?
__________________
Jack T. Chance's BlackBerry 8700 & 8900 Wallpapers

Don't steal other people's avatars! Make your own! >=(
Offline  
Old 04-24-2007, 09:16 AM   #15 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
mavsx's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Arlington, VA
Model: 9630
Carrier: Verizon
Posts: 144
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

nah, sorry duuude
Offline  
Old 04-24-2007, 12:47 PM   #16 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
archer6's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: California, USA
Model: 8310
Carrier: at&t
Posts: 1,105
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Using BES at work , no problems.
Using BIS for my personal BB through Cingular / AT&T, again no problem.

BlackBerrys Rule!
__________________
My All Time Favorite: _RED-8310_ Backups: 7130c, 8100, O2 8300, at&t 8300, 8700c, 8800, 8820
Offline  
Old 04-24-2007, 12:55 PM   #17 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2006
Location: Venezuela
Model: 8100
PIN: ask ME
Carrier: Movistar Venezuela
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

also from venezuela having problems with PIN messages, e-mail its working well.. 15min delay (as usual)..
__________________
30145DE5
Offline  
Old 04-25-2007, 12:00 PM   #18 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Halford's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Birmingham, AL
Model: 8320
Carrier: TMobile
Posts: 91
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No Problem in Birmingham, AL I can't control how fast or slow the other person's response to my emails... maybe that was the problem?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.