BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-20-2007, 08:26 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2005
Model: 8800
Carrier: Cingular
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Confused BIS problems

Please Login to Remove!

I've had an 8700 and everything has been working right and then i upgraded to an 8800.

I logged into BIS and changed the handheld and my emails have been coming sparatic at best.

When I checked the connection settings I got a BIS not connected.

Anythoughts on what is going wrong? Do i need to call cingular? I also have a small edge symbol too.
Offline  
Old 04-20-2007, 09:01 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
LunkHead's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Here
Model: 850
OS: 0.0.00001
PIN: kie swear
Carrier: USPS Priority
Posts: 10,973
Post Thanks: 148
Thanked 142 Times in 54 Posts
Default

have you tried resending the service books????
Offline  
Old 04-20-2007, 10:47 PM   #3 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Wirelessly posted (8700g: BlackBerry8700/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Resend the service books from the same BIS site where you changed handhelds.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.