BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-21-2007, 02:11 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: T-MOBILE
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default error 721 when tethering to t-mo

Please Login to Remove!

I have been using my blackbery as a modem for my laptop for 2 months now and it just stopped working... I haven't messed with any presets or any thing. Has anyone else not been able to connect through t-mobile? And can anyone give me some pointers?
Offline  
Old 05-21-2007, 03:08 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: T-MOBILE
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok so now it changed to a constant 718 every time I try to connect. Does anyone know if this is a network problem or my computer is acting up?
Offline  
Old 05-21-2007, 03:15 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: T-MOBILE
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

So now I'm getting a constant 718 error. Does any one think it could be a network problem? Or is my computer doing all of this?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.