BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-04-2005, 02:54 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default IM suddenly not working

Please Login to Remove!

I have been delighted with the IM application that came with my T Mobile 7290 for weeks now. A few days ago, however, it stopped working. I tend to get "communication errors" whenver I try to sign in to either yahoo or AIM. I am looking into whether the firm's BES server is having issues in this regard -- wondering if anyone else has had problems recently.

Alex
Offline  
Old 05-04-2005, 03:03 PM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Apr 2005
Location: Roseville, Ca
Model: 9000
Carrier: ATT
Posts: 247
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

alex,

Question for you, are you on a BES or any kind of Corp system or are you just using it on a personal basis? The reason I ask is, I have not been able to get any IM Client to work (connect) at all. I am through AT&T and I am not on a BES!
__________________
Chris Luce
PIN: 20D5D63B
Offline  
Old 05-04-2005, 05:53 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

On BES, as I indicated in my initial message.
Offline  
Old 05-04-2005, 06:43 PM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Apr 2005
Location: Roseville, Ca
Model: 9000
Carrier: ATT
Posts: 247
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

alex,

My Bad, I did not read the whole message. Sorry!
__________________
Chris Luce
PIN: 20D5D63B
Offline  
Old 05-05-2005, 01:40 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Turns out it was a BES problem.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.