BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-25-2007, 11:09 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2005
Location: Sunny Fort Lauderdale
Model: 8310
Carrier: Cingular
Posts: 63
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Holy slow on Cingular

Please Login to Remove!

The past 2 days now have been incredibly slow on Cingular BIS for me and the other phones on my account. Anything from 5 minutes to 12 hours. I sent an email to mycingular.blackberry.net account 5 mins ago with nothing yet.

Anyone else?
Offline  
Old 05-25-2007, 11:29 AM   #2 (permalink)
akg
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
akg's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Dallas, TX
Model: 9700
OS: 6.0.0.344
PIN: Mont Blanc
Carrier: AT&T
Posts: 439
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Did you register on Host Routing table and send service books from BIS? That should help. Also, do a battery pull if you haven't lately.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]BESAdmin

BES 4.1.6 Exchange 2003 SP2
Offline  
Old 05-25-2007, 12:12 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2005
Location: Sunny Fort Lauderdale
Model: 8310
Carrier: Cingular
Posts: 63
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Did it all. No good. Just upgraded to BIS 2.0 to see if that makes any diff. I had originally done this before and downgraded while I still could because it was super slow.

So now I'm back to 2.0. Resent everything I could. Reregistered the routing table. Fresh battery pull.

Dog slow. Along with others on our account.
Offline  
Old 05-25-2007, 12:12 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Apr 2005
Location: South FL
Model: 8300
Carrier: AT&T
Posts: 63
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Been having the same issue with BIS and Cingular the past 2 days also. BES works great BIS is slow. Something is up with Cingular.
Offline  
Old 05-25-2007, 12:14 PM   #5 (permalink)
akg
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
akg's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Dallas, TX
Model: 9700
OS: 6.0.0.344
PIN: Mont Blanc
Carrier: AT&T
Posts: 439
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yeah, sometimes it is just slow for me too. I am experiencing a lag too now that you mention it. I just sent a test email from Gmail to my Cingular address which usually shows up on my BB in less than 2 seconds and it's been a minute and counting. Maybe they are finally doing those upgrades to 2.3!
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]BESAdmin

BES 4.1.6 Exchange 2003 SP2
Offline  
Old 05-25-2007, 12:21 PM   #6 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
btaylor1's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Dallas, TX
Model: Q10
OS: 10213014
Carrier: at&t
Posts: 440
Post Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

i'm in texas. this morning seems normal/good. no problems since the big deal a month or so ago that was over cingular's head. wonder if could be something affecting florida area
Offline  
Old 05-25-2007, 01:28 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Kriz's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Detriot
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 124
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Well I have noticed today my gmail (BIS) is really slooooooow..Battery pull, service books sent...still not good...anyone else with gmail slowness & Cingular. OOOPS I mean the "new at&t"
__________________
Treo 600, 650, 7520, Moto Q, 7130c, 8800, 8300, 8820, 8310, 9000, 9700
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.