BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-04-2007, 03:35 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8703e
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Replies from any @yahoo.com account are not showing up

Please Login to Remove!

I am experiencing a particularly perplexing issue of late. I've tested it thoroughly and now have absolutely no idea where to start with a solution.

Here is goes:
1) I send a message to "someone@yahoo.com".
2) They reply to the message
3) I open the new message on my BB and can only see the text from my prior message. The text that the person replied with doesn't show up on the BB.
4) I open the new message on my desktop email program and the message is intact and perfectly readable.

Now, to answer some basic questions:

This appears to be happening to all of the accounts on this BB (I have 6 different email addresses attached to this particular device, one through BES).

It ONLY happens with if the sender is from an @yahoo.com email address.

It's almost like the BB is filtering the response out or something like that. No settings have changed (at least, none have been voluntarily changed).

Any suggestions or ideas on what might be causing this rather peculiar problem?
Offline  
Old 06-04-2007, 03:50 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Feb 2006
Model: Charm
OS: 2.1
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,071
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by bcfour View Post
I am experiencing a particularly perplexing issue of late. I've tested it thoroughly and now have absolutely no idea where to start with a solution.

Here is goes:
1) I send a message to "someone@yahoo.com".
2) They reply to the message
3) I open the new message on my BB and can only see the text from my prior message. The text that the person replied with doesn't show up on the BB.
4) I open the new message on my desktop email program and the message is intact and perfectly readable.

Now, to answer some basic questions:

This appears to be happening to all of the accounts on this BB (I have 6 different email addresses attached to this particular device, one through BES).

It ONLY happens with if the sender is from an @yahoo.com email address.

It's almost like the BB is filtering the response out or something like that. No settings have changed (at least, none have been voluntarily changed).

Any suggestions or ideas on what might be causing this rather peculiar problem?
the first step you can try would be to see if they are sending it back using some kind of HTML formatting that might make it not show up on the Blackberry. You can also resend your service books and see if that does anything.

Are you using a yahoo email address to send to them as well? Or a different one?
Offline  
Old 06-04-2007, 03:53 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8703e
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by rjw3000 View Post
Are you using a yahoo email address to send to them as well? Or a different one?
Excellent question, but I am unfortunately talking about a bunch of different addresses (none yahoo).

@earthlink.net
@myname.com
@myname.net
@verizon.net
@mywork.edu

I am wondering why, if they are coming back as HTML messages, I am now not able to see them. Hmmmm.
Offline  
Old 06-04-2007, 06:27 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Oct 2005
Model: 8220
Carrier: WiFi hotspot
Posts: 1,009
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Call your wireless carrier customer support and make them open ticket with RIM.
Offline  
Old 06-06-2007, 06:02 PM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Mortgage_It's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Wilmington, DE
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 234
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Happens to me

I do not see people's response on my berry if coming from yahoo account. It does show up on my desktop though. Any ideas on how to fix?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.