BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-06-2007, 05:09 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2006
Model: 7250
Carrier: Verizon
Posts: 86
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Can't send email to some addresses

Please Login to Remove!

Hello Folks.....
Verizon 7250
OS 4.1

As some of you know from my previous post today, I've been having quite a day with my BB. Latest issue is this - I'm trying to email a friend at what I know is a good address. After I send, I immedately get this message sent to my vzw.blackberry.com address:

[2 Attachments}
The following message to <insert my friend's email addy here> was undeliverable.
The reason for the problem:
5.1.0 - Unknown address error
517 - 'Syntax error.'

-----------Embedded Message --------------
It then goes on with a blank message and then the original message that I tried to send. At this point, it only seems to be effecting this address but I know the addy is good because I've checked by sending him an email from my computer.

It's a good thing I can't track down Norman at Verizon tech support who freaking insisted on upgrading my BIS which had worked flawlessly for two years!!!!!!!! I'd probably strangle him to death because I've had nothing but problems for 24 hours.

You guys came through big time this morning....can you help me out again?

Thanks!!!

Last edited by blackberrykyle : 06-06-2007 at 05:18 PM. Reason: I can't type.
Offline  
Old 06-07-2007, 07:10 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2007
Model: 8703e
PIN: 32bbe6f0
Carrier: Sprint
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

First thing is what version of WC is it? Another thing, try deleting your service books and resending them.

I've stumbled on this problem with Nextel's network and couldn't figure out a 100% way to fix it. The first paragraph is the only thing I can think of. If some one has a sure-fire way to fix this, I'm all ears.
Offline  
Old 06-07-2007, 10:09 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2006
Model: 7250
Carrier: Verizon
Posts: 86
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the response ghostly.

I ended up back on the phone with verizon tech support.....i've spent more time with them the last week than with my family.

Essentially, they had to reactivate my email and resend the service books which seemed to fix the problem.
Offline  
Old 06-07-2007, 10:25 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2007
Model: 8703e
PIN: 32bbe6f0
Carrier: Sprint
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by blackberrykyle View Post
Thanks for the response ghostly.

I ended up back on the phone with verizon tech support.....i've spent more time with them the last week than with my family.

Essentially, they had to reactivate my email and resend the service books which seemed to fix the problem.

Thank you. I'll try this next time it happens.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.