BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-07-2007, 06:37 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Ohio
Model: 8700g
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Service Interrupted???

Please Login to Remove!

I have had my BB for about 1 1/2 months and it has worked great. About 8am this morning I received 2 emails from customers and I immediatly tried to reply and they came back unsent. I have tried to send several other messages through out the day and no success!! I have received about 4 emails today and they were 4-6 hours behind....I typically get 15-20 emails!

My IT guys say I am still on the server and all looks well on their end....so why cant I send any emails & why is taking me hours to get them???
Offline  
Old 06-07-2007, 09:09 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Model: 7290
PIN: N/A
Carrier: Saskatel
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Tried sending a regular email to your T-Mobile email address directly from gmail or something? If that checks out, it's your server ... If not, call T-Mobile.
Offline  
Old 06-07-2007, 09:33 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2007
Location: Florida
Model: Curve
OS: v4.2.2.17
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i know ATT/Cingular is having a problem. I'm on the phone with them now, i screwed my BB up
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.