BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-07-2007, 08:27 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8700
PIN: N/A
Carrier: att
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default can send Gmail from BIS 8700, but when I add a filter, it stops working.

Please Login to Remove!

I added a couple filters with vendor emails, like united airlines etc... as do not forward when "this address" in the from field.... and it kills my gmail.

am I doing this wrong?

anyone run into this before?
Offline  
Old 06-07-2007, 08:27 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8700
PIN: N/A
Carrier: att
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I resent service books and all the other workarounds I had seen previously as well, and nada.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Windsor Commodore 20 CMD20 Carpet Extractor
$501.49
Windsor Commodore 20 CMD20 Carpet Extractor pictureWindsor Commodore Fastraction Carpet Extractor - For Parts Only
$237.99
Windsor  Commodore Fastraction Carpet Extractor - For Parts Only pictureComfort Products Commodore II Big And Tall Leather Executive Chair
$279.95
Comfort Products Commodore II Big And Tall Leather Executive Chair pictureCommodore II Oversize Leather Executive Chair, Black
$250.39
Commodore II Oversize Leather Executive Chair, Black pictureHolden VF Commodore SS-V Redline Wheels Sport Metal Watch
$16.99
Holden VF Commodore SS-V Redline Wheels Sport Metal Watch picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.